Hanka

Hanka

Jsem Hanka a chci Vás inspirovat k tomu, že to jde.

Trhací chléb

Share on facebook

Jeden čas velmi populární, koloval všemi pečícími skupinkami a rozhodně stojí za připomenutí, ale v kváskové verzi.

Rozkvas:
100g žitné + 100g vody + kvásek

Těsto:
rozkvas + 80g vody + 20g oleje + 100g pšeničné chlebové + 100g pšeničné hladké
+ 1 ČL himalájské soli + 0,5 ČL kokosového cukru

Rozválet pláty těsta, potřít rajčatovou omáčkou s bylinkami a česnekem, možno jen olivový olej s česnekem a proložit vším, co má člověk rád od sýrů, šunek, sušených rajčat, oliv…a vyskládat jako harmoniku do zapékací nádobky. Potřít vajíčkem a vložit do trouby rozpálené na 210, po prvním poskočení snížit na 180.

Další podobné příspěvky

Napsat komentář