Rady a tipy

Pečení s delším zráním těsta v lednici

Čas je naším největším majetkem, je drahý jak se často říká. Ačkoliv ho máme každý stejně, mnozí z nás ho mají neustále „málo“ a třeba i

Když to nefunguje, aneb místo chleba nakyslý placák

Za relativně krátkou dobu mého kváskového pečení se mi podařilo zlákat několik dalších nadšenců, kterým jsem s velkou radostí podarovala kvásek, několik osvědčených receptů a pár

Chlebové koření, cukr a sůl v kváskovém pečení

Již delší dobu v kuchyni používáme růžovou himalájskou nebo mořskou sůl.  Oba druhy soli  jsou méně štiplavé, nesolí tak agresivně a pro zdraví jsou mnohem prospěšnější.

Užitečné rady pro začátečníky

Pokud jste se do teď žili bez kuchyňské přesně vážící váhy, tak právě teď by se Vám mohla hodit. Na druhé straně, pokud Vám dar

Close Menu